lauantai 13. joulukuuta 2008

Jukka Aakula

Jukka Aakula on pitänyt blogeja Rotuerot, Kansanhajanaisuus ja pitää vieläkin blogia Asabiyah. Hänen livejournalinsa löytyy helposti googlettamalla nimi "Jukka Aakula". Aakula on Suomen Sisun jäsen ja Halla-ahon opetuslapsi. Aakula on kuulunut Halla-ahon tukiryhmään viime eduskuntavaaleissa. Kun äänestät Jussi Halla-ahoa, tiedät, että hänen taustallaan on Jukka Aakulan kaltaisia vaikuttajia. Ideologiaan mahtuu rotuteorioita, älykkyysretoriikkaa, fanaattista monikulttuurisuuden vastustamista ja kriitikoiden demonisoimista. Aakula harrastaa sosiobiologiaa ja on Darwin-seuran jäsen. Perussuomalaiset voivat väittää, etteivät ole rasistipuolue, mutta Aakulan ja Halla-ahon tyyppiset miehet kertovat aivan muuta.

4 kommenttia:

 1. Aakulan Rotublogi oli klassikko. On sääli että Jukalta meni Sisu kaulaan kun natsiviherpässit hänet australialaisessa väittelyssä paljastivat. Silloin meni uskoni Aakulaan joka Sisussa oli kova uhoamaan. Paljon melua tyhjästä päästä tällä Jukka Aakulalla. Halla-ahon äänestäjien "eliittiä", kansanmiestä leikkivä idiootti. Painuisi hevonvittuun tai palauttaisi Rotublogin verkkoon.

  T. Suomen Kansan Sinivalkoinen Stadista

  VastaaPoista
 2. Jukka Aakula on kansallismielisten eliittiä. Aakula on tehnyt epäitsekkäästi netissä työtä sisulaisuuden valtavirtaistamiseksi jo vuosia ja työ kantaa nyt hedelmää. Sekös teitä kommareita vituttaa!

  VastaaPoista
 3. Mitä vittua, minäkö kommari? Oletko idiootti? Jos nimeni on Suomen Kansan Sinivalkoinen Stadista, kertoo se aika paljon puoluekannastani, vai kuinka? Joskaan en ole käpykaartilainen Perussuomalainen vaan nauran heille, en takuulla ole punikki.

  VastaaPoista
 4. Nämä Aakulat, Ellilät ja Halla-ahot ovat sairaalloisen kiinnostuneita mustien miesten haarovälistä ja siitä, mitä kaikkea mustat miehen isoilla välineillään valkoisille naisille tekevät. Koko Hommassa on kysymys mustien miesten mulkuista, sen ovat kaikki mainitut henkilöt useaan otteeseen osoittaneet blogeillaan ja muilla kommenteillaan.

  VastaaPoista