maanantai 15. joulukuuta 2008

Jussi Halla-aho Helsingin kaupungin opetuslautakuntaan

Perussuomalaiset valitsivat Suomen Sisun pääideologi Jussi Halla-ahon opetuslautakuntaan. On kiintoisaa seurata, miten hysteerinen natsi, joka leimaa kriitikkonsa hulluksi ja haluaa ampua tuomarit, asianajajat ja "ihmissaastat" (afrikkalainen maahanmuuttaja) sekä toivoo maahanmuuttajien raiskaavan Rosa Meriläisen, pärjää politiikassa. Halla-ahon rikostutkinta etenee ja syyte on tulossa ainakin kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Olemme sitä mieltä että Halla-ahon aseenkantolupa olisi välittömästi peruttava ja koko natsiorganisaation tietokoneet ratsattava. Halla-aho hengenheimolaisineen on tällä hetkellä vakavin uhka demokratialle sitten pahimpien suomettumisaikoijen.

5 kommenttia:

 1. Haistakaa kommarit vittu.

  VastaaPoista
 2. Jukka Aakula on Suomen pahin rasisti ja natsi. Jukka Aakula on Halla-ahon rotuneuvonantaja. Aakula on sosiaalibiologi. Tuntee kaikki äärioikeistopiirit, on Sisun jäsen.

  VastaaPoista
 3. Paskat. Halla-ahon kriitikot ovat hysteerikkoja juuri kuin Jukka on kirjoittanut livejournalismissaan.

  VastaaPoista
 4. Minulle kävi niin, että tyttö toi kotiin hompanssin. Aluksi se vaikutti ihan ihmiseltä mutta kun sille tarjosi kahvia se murjotti synkeänä ja vaati pullaa. Emäntä sitten pullaa R kioskilta ja hompanssi sitä kahvikupposeen kastamaan. Se söi sen pitkon kun oli kertomansa mukaan kävellyt sinä päivänä paljon kun oli laihdutus kuurilla ja piti kävellä. Nälkähän se siinä kävellessä tuli pojalle.

  Hompanssi vaati sitten että saisi mennä emännän koneelta internettiin. Piti katsoa oliko Ellilä vastannut hommassa sanoi tämä tytölle ja nauroi. Oli joku vänky päällä sen Ellilän kanssa. Siitä minäkin näihin tutustuin.

  Kohta niille tuli siellä tietokone huoneessa tytön kanssa joku riita. Tyttö kertoi että hompanssi olisi halunnut lähettää emännän koneelta jotain sähköposteja "mokuttajille". Tyttö kielsi ja hompanssi raivostui. Alkoi tytölle jotain kansan pettureista ja rotupettureista ja isämmaan edusta. Sitä piti puollustaa.

  Kertoi tytölle kaveristaan joka hompanssiksi paljastuttuaan jäi ilman pimpslooraa jossain maaseudulla. Tämä oli Sisun mies tämä ilman jäänyt kertoi hompanssi tytölle.

  Kun se oli lähtenyt emäntä tuuletti ja tyttöä kielsin hompanssia enää tapailemasta. Tyttö sanoi jotta ei tarvitse kieltää, hän kyllä näkee mikä on "homman" nimi. Olivat kuulemma käyneet jossain keskiviikkotapaamisessakin yhdessä ja tyttö sitä ihmetteli. Siellä oli ollut tämä herra-Halla-ahokin eikä tyttö sen puheista liiemmälti perustanut.

  Niin, emäntä tuosta vinkkaa että se hompanssi oli jättänyt vahingossa siihen koneelle jonkun viesti luonnoksen. Tyttö katsoi kuulemma sitä ja pakotti emännän sen hävittämään. Ettei poliisi tulisi nähkääs.

  Hompanssia ei ole sen jälkeen meillä näkynyt mutta minä niistä kiinnostuin ja tännekin eksyin.

  Ari Lahti

  VastaaPoista
 5. Kaunis tarina. Ihan itsekö keksit?

  VastaaPoista