keskiviikko 28. tammikuuta 2009

Fasistien uudet metkut

Fasistit ovat nyt jakautumassa kahdeksi puolueeksi ja rotupuhtauden vaaliminen yritetään pestä puhtaaksi Sisulaisesta rasismista. Vaikka Suomen Konservatiivit saisi estettyä dosentti Bäckmanin sananvapauden Virolais fasistien kanssa me emme alistu. Suosittelen Leena Hietasen arvostelua Sofi Oksasen romaanista Puhdistus jossa Hietanen osoittaa Oksasen olevan fasisti kuten muut Virolais mieliset. Dosentti Bäckman on kannattanut Sharia lakia Suomeen ja EUiin mikä olisi edistys askel ihmisoikeuksiin ja kasvattaisi suvaitsevuutta Lännessä. Tämän ovat fasistiset kirjoittajat tuominneet mutta Bäckman on oikeassa. Minä kannatan Quantanamobayn vankien tuomista Suomeen koska me tarvitsemme lisää osaavaa työvoimaa. Halla-aho on väärässä kun väittää näiden ihmisoikeus taistelijoiden olevan fundamenttalisteja. He eivät ole vaan ovat sorrettua kansan osaa Afganistanista ja viety USAan vanki leirille ilman syytä. Tämä on ollut maamme johtavan oikeus asiantuntijan professori Koskenniemen selvä kanta kysymykseen ja olen samaa mieltä. Meidän tulisi osoittaa sodilaarisuutta veljille ja aate tovereille yli kansojen rajojen. Mutta ei tulisi osoittaa sitä fasisteille ei meillä eikä Virossa.

12 kommenttia:

 1. Yhdyssanat, oi ne yhdyssanat... Isäm maan puollustajien kanssa samalla linjalla tuo äidinkieli.

  VastaaPoista
 2. Jukka Aakula kirjoitti Kansankokonaisuudessa Soininvaarasta ja whiteflightista:

  http://kansankokonaisuus.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Bäckman, Halla-aho, Vihavainen, "Homma" alkaa näyttää selvältä.

  VastaaPoista
 4. Hompanssivitsaus leviää ja kusee.

  VastaaPoista
 5. Jos Kutaleelta kysytte niin ei haittaa vaikka oisitte lusineet. Ehdokkuus on varma Homma.

  VastaaPoista
 6. Eerikäin vastaan Ellilä,kumpi voittaa?

  VastaaPoista
 7. Eerikäinen voittaa kun Ellilä on porukolli joka itkee heti kun miehen kanssa nokkapokkaan joutuu. Luuseri ja pelkuri. Pelkkää uhoa.

  VastaaPoista
 8. Hompanssivitsaus herättää kahvi pöydässä naurua. Hompanssit telkkarissa ja radiossa herättää naurua myöskin. Ne on niin tyhmiä jurpoja että. Ellilän Mikko presidentiksi, Halla-ahon Jussi pääministeriksi, Aakulan Jukka rotuministeriksi, Stenholmin Markku koulutus- ja tiedotusministeriksi, Päällikkö valtion varainministeriksi.

  VastaaPoista
 9. Hompansseja on kaikkialla eikä haittaeläinvyöryä voi estää millään. Niitä tulee ovista ja ikkunoista. Mistä helvetistä niillä riittää aikaa olla verkossa? Onko hompanssi ihan mahdoton työllistää?

  VastaaPoista
 10. Suomen Antifasistinen Komitea (Safka) kutsuu sinut ensimmäiseen kokoukseensa lauantaina 13.12.!

  Etsimme keinoja torjua mm. muukalaisvihaa ja rasismia, russofobiaa, Viron apartheid-politiikkaa, väkivallan ja aseiden palvontaa (Suomen Sisu, kouluampujat), Suomen militarisointia (Nato), revanshistisia historiantulkintoja yms.

  Kiinnitämme erityisen huomion Perussuomalaisen puolueen ja sen "salaseuran" Suomen Sisun lietsomaan muukalaisvihaan, kuten Helsingin ääriharavan Jussi Halla-ahon avoimeen islam-vastaiseen kiihotukseen sekä Halla-ahon kirjoituksista ilmenevään väkivallan ja aseiden palvontaan, ks. tarkemmin http://antifasistit.blogspot.com/2008/12/stop-halla-aho.html

  Olemme kiinnostuneita torjumaan median ylivaltaa ja sensuuria sekä ihmettelemme Suomen PEN-klubin yrityksiä rajoittaa sananvapautta (eri järjestöjen julkilausumia Suomen PEN-klubia vastaan, ks. http://antifasistit.blogspot.com/2008/12/sananvapauden-vihollinen-suomen-pen.html).

  Haluaisimme myös palauttaa Suomen politiikkaan aidon poliittisen vasemmiston.

  Suunnittelemme toimenpiteitä ja keskustelemme yhteistoiminnasta mm. Viron Antifasistinen Komitean kanssa. Yritämme kenties profiloida toimintaamme yhteen tai kahteen aiheeseen.

  Vastaa tähän viestiin kertomalla omat ideasi ja sinulle parhaiten sopiva aika lauantaina 13.12.!

  Mukaan on kutsuttu median edustajia havainnoimaan toimintaa ja kertomaan omista ajatuksistaan.

  Safka on tällä hetkellä muutaman kymmenen samalla tavoin ajattelevan ihmisen verkosto, jolla ei ole muodollista rakennetta eikä puheenjohtajaa.

  Kiinnostus toimintaamme kohtaan on kasvanut voimakkaasti.

  Tutustu blogiimme: http://antifasistit.blogspot.com/

  Välitä tätä viestiä eteenpäin!

  Yst. terv.

  Johan Bäckman

  0405035474

  VastaaPoista
 11. Mistä näitä sekopäitä ryömii?

  VastaaPoista
 12. hyvä kysymys. jotain kai lapsuudesta puuttui. olisikö kallonkutistaja paikalla tääle porukalle?

  VastaaPoista