sunnuntai 4. tammikuuta 2009

Jussi Halla-ahon paras ystävä ei uskalla esiintyä omalla nimellään

Jussi Halla-aho jatkaa median uutena lempilapsena Cityssa.. Haastattelut muuttuvat koko ajan myönteisemmiksi, jotenka on odottettavissa että Halla-aho saa kokonaan myönteisen leiman lähiaikoina. Eduskuntavaaleissa tai Eurovaaleissa Halla-ahosta tulee äänikuningas, nyt kun media rakastaa häntä. Aparheid Suomi on jo totta. Ainoa antifasistille lohdullinen seikka haastattelussa on ettei Halla-ahon luottoystävä uskalla esiintyä omalla nimellään. Halla-ahon paras kaveri on siis saman lainen pelkuri kuin Halla-aho itsekin. Toinen mielenkiintoinen yksityiskohta on Halla-ahon tunnustus kääntymisestään. Halla-aho oli vihreä mutta muutti mielensä Suomen Sisun keskustelussa. Sisäpiiriin hän pääsi nopeasti ja ajaa nyt Perussuomalaisten riveistä voimakkaasti fasistista apartheid Suomea.

13 kommenttia:

 1. Moni meistä on tullut järkiinsä Sisun keskustelusivulla. So what? Pakottaako päästä?

  VastaaPoista
 2. Halla-aho ei tullut järkiinsä vaan hurahti uskoon. Hänestä tuli kertaheitolla uuden uljaan uskonnon Messias, Mestari ja hän sai sankan opetuslapsikatraan omien lasten lisäksi. Joo, Jani Alanderin, Esa Tabermanin ja Teemu Lahtisen kanssa maahanmuutosta väittelemällä kääntyminen kertoo aivan tarpeeksi Halla-ahon älynystyröiden määrästä ja laadusta. Kiitos vaan.

  VastaaPoista
 3. Eikö Jukka Aakula olekkaan Halla-ahon paras kaveri? Taidatte pojat puhua paskaa kun ette muuta enään keksi. Menisitte töihin saatanan punaviher nilkit.

  VastaaPoista
 4. Nälkäkorpi on Halla-ahon paras ystävä!

  VastaaPoista
 5. Ettei vain olisi tuo Halla-ahon paras ystävä muuan Helsinkiläis-dosentti, tunnettu Venäjä mielisyydestään?

  VastaaPoista
 6. Jukka Relander tuntee Halla-ahon vaimon, Halla-aho on "entinen" Viherpunikki, Johan Bäckman on Halla-ahon toveri yliopistolta ja herjaa tätä näissä blogeissaan. Hmm. Mielenkiintoista.

  VastaaPoista
 7. Väitän, että se on Mikko Ellilä tai Teemu Lahtinen.

  VastaaPoista
 8. Ai Hillan paras kaveri? Allah varjelkoon! ;-)

  VastaaPoista
 9. Ettekö muuta ajankulua keksi kuin solvaaminen, saatanan punajuuret.

  VastaaPoista
 10. Näin se on. Eivät keksi muuta ja tulikiveen on heidän tekonsa kirjoitettu.

  VastaaPoista
 11. Halla-aho ei uskalla esiintyä ollenkaan.

  VastaaPoista
 12. Millainen imbecilli kirjoittaa tämmöistä?

  http://halla-aholaisuuden-kritiikki.blogspot.com/2008/11/halla-aholaisuuden-kritiikki-osa-i.html

  Juu juu, äänestän Halla-aho vaikka hän onkin vaarallinen, juu juu. Ja kommentti säikeessä Aakula ja muut päärasistit nyökkäilevät hyväksyväisesti. Juu juu.

  VastaaPoista
 13. Päällikkö aikoo laittaa hanskat tiskiin koska ei kestä idioottejen vittuilua. Päällikkö on tehnyt kaiken ihan yksin eikä edes Mestari auta "hommassa". Kumpi kaatuu ensin, Päällikkö vai Mestari?

  VastaaPoista