keskiviikko 21. tammikuuta 2009

Fasistit tuomiolle kaikkialla

Hollantilais fasisti Gert Wiilders joutuu ansaitusti käräjille islamofobistis rasistisesta Fitna videostaan, kertovat uutiset maailmalta. Samalla tavalla kuin helsinkiläinen Jussi Halla-aho Suomen Sisusta Wiilders on väittänyt muslimeja natseiksi ja kiihottanut kansanryhmää vastaan. Vihan lietsonta on ollut tahallista kuten Halla-ahonkin tapauksessa. Halla-aho eikä Wiilders eivät tunnusta mikä osoittaa fasismin perustuvat Islamofobiaan, pelkoon. Fasistit ovat pelkureita eivätkä uskalla tunnustaa hyökänneensä islamia ja rauhaarakastavia muslimeita vastaan. Fasistit haluavat rotupuhtautta ja lokaavat kristilliset arvomme, Eurooppalaiset arvomme, jotka Wiilders on ominut Juutalais-Kristillisinä arvoina. Ne ovat Kristillisiä eivätkä Sionistisia. Wiilders ja Halla-aho toimivat Sionistien puolesta.

3 kommenttia:

 1. Epämääräinen teksti.

  Islam mahdollistaa paljon arveluttavaa toimintaa, vaikka ehkä juuri tämän hetken maailmantilanteesta nähtynä voisi valita puolensa toisinkin.

  Parasta olisi olla valitsematta puolta ja marssia rauhan puolesta.

  Islam on sotaisa uskonto, ja mahdollistaa fasististyyppisen totalitarismin. Mahdollistaa varmasti paljon muutakin, tilanteesta ja väestä riippuen.

  VastaaPoista
 2. Fasistit kumminkin haluavat leimata kaikki Muslimit sotaisiksi terroristeiksi. Antifasistit puollustavat Islamilaisia Israelin ja Yhdys valtojen imperialismilta. Muslimit ovat ystäviämme eivät vihollisia.

  VastaaPoista
 3. Olet Laakso antifasistisen komitean jäsen jotenka miten on, oletko sharialain kannattaja koska J Bäckman ja A Tammi ovat?

  VastaaPoista