sunnuntai 4. tammikuuta 2009

Jukka Aakulan kauniit toiveet

Jussi Halla-ahon tukija Jukka Aakula Suomen Sisusta paljastaa Perussuomalaisten uudet tuulet.

Aakula kirjoitti näin Kansankokonaisuus blogissaan:

Mutta se, että jotkin mätäpaiseet käyttävät kaiken aikansa toisten tunteitten ja kansallisten arvojen loukkaamiseen on todella vastenmielistä. "Pieni poika sisälläni" toivoisi sydämestään, että tämä ristiriita suomalaisuuden mädättäjien kanssa voitaisiin ratkaista viimeistä piirtoa myöten vuoden 1918 tapaan.

Lahtari Aakula ei halua suomalaisten sekoittuvan muiden ihmisten kanssa:

Sekoittuminen ehkä hyvästä muttei neekereitten kanssa

Rodullinen sekoittuminen saattaa olla hyvästä muttei kuitenkaan esim. neekereitten kanssa.

Moni ihminen ei tiedä sitä että vaikka neekerin äo olisi 100 ja hän menisi naimisiin toisen neekerin kanssa jonka äo olisi myös 100, heidän lastensa äo on keskimäärin selvästi alle sata koska kahden keskimärästä älykkäämmän lasten keskiarvo lähenee rodun keskiarvoa. Tämän "regression towards mean" ilmiön on dokumentoinut mm. Athur Jensen.

Joten älykäskin neekeri sisältää sisällään piilotetun haitan. Hän on kyllä itse älykäs mutta hänen lapsensa keskimäärin eivät.

Regression towards mean toki pätee myös valkoiselle. Jos kaksi valkoista joitten äo on 100 saa lapsia, heidän lastensa äo on keskimäärin sata mutta jos molempien äo on 120 lasten äo on selvästi alle 120.

Neekerin kanssa sekoittuminen on haitallista muutenkin - lapsesta tulee helposti epäsosiaalinen ja väkivaltainen.


Johtopäätös: Jukka Aakula on natsi.

11 kommenttia:

 1. Idioottipunikki, Aakulahan sanoo että sekoittuminen on hyvästä, paitsi neekerien kanssa. Se on tieteellisesti todistettu eikä sillä ole mitään tekemistä natsien tai rasistien kanssa. Aakula ei ole rasisti vaan tavalien suomalainen mies.

  VastaaPoista
 2. Te Suomen Sisussa osaatte sanoa asiat kuin ne ovat. Luoja meitä siunatkoon teidänlaisiltanne.

  VastaaPoista
 3. Seppo Lehto eduskuntaan! Sepi on varma valinta!

  VastaaPoista
 4. Muistan Jukka Aakulan kauheat rasistiset blogit vuoden 2007 eduskuntavaalien ajalta. Ihmettelin silloin miten Halla-aho voi ottaa Aakulankaltaisen rasistin tuki ryhmäänsä. Väittelin Halla-ahon ja Halla-aholaisten kanssa Suomi 24 palstalla muttaen muista oliko Aakula siellä. Monta muuta oli myös Suomen sisusta. Eerola, Nieminen,Taberman ja joku Markku. Se Markku oli pahin koska sai palstan sheriffin sensuroimaan postattuja paljastuksia sisusta. On vissiinkin sisun pr mies ja usein puolustaa Aakulaa netissä. Tuntee nimimerkin IDA.

  VastaaPoista
 5. Tuon IDA tyypin nimi on Markku Stenholm. Hän on itse postannut sähköpostiosoitteensa kaverinsa blogissa. On kirjoitellut Sisun palstalla omalla nimellään ja IDA nimellä.

  http://laivaontaynna.blogspot.com/2007/08/astrid-thors-lainrikkoja-osa-ii.html?showComment=1187091420000#c2205734518552159705

  VastaaPoista
 6. Sama jätkä. On kova uhkailemaan, viimeksi Molaria. On Sisun-miehiä ja Teemu Lahtisen ja Halla-ahon kaveri.

  http://www.teemulahtinen.fi/blogi/2006/11/10/miksi-aanestaisin-teemua/

  VastaaPoista
 7. Aakulan paras kaveri. Molari bloggasi aiheesta, lisää Safkan blogissa.

  http://juhamolari.blogspot.com/2008/12/saako-pappi-moittia-ss-mannekiinia.html

  VastaaPoista
 8. Tuo on Markku Stenholm, Suomen Sisun jäsen. Hän uhkailee yleensä kaikkia. sananvapauttaja-blogissa IDA paljastettiin jo ennen vaaleja mutta idiootit äänestävät sisulaisia siltikin.

  VastaaPoista
 9. Aakula, Ellilä, Lehto, Mäenpää ja Halla-aho. Kaikki tuomittu. Nationalistit ovat rikollista ainesta.

  VastaaPoista
 10. Aakula äänesti viimeksi eurovaaleissa kokoomuksen Pöntistä.

  VastaaPoista