sunnuntai 11. tammikuuta 2009

PeruSSNatsit uhkailevat Juha Molaria

Järkyttyneenä luemme miten Halla-aholaiset natsit uhkaavat kirkkoherra Juha Molaria ja vaativat häneltä ideoloogista puhdas oppisuutta! Tämmöinen ei ole maassamme ollut tapana sitten 30 luvun. Nämä Halla-aholaiset fasistit eivät piittaa ihmisten mieli piteen eikä sanan vapaudesta tuon taivaallista. Muistutan että nimimerkki IDA, jonka henkilöllisyys on kaikkien ja myöskin poliisin tiedossa, alotti Molarin vainoamisen. IDA on senjälkeen tietystikin värvännyt kaikki PerusSisulaiset natsikaverinsa uhkailemaan sankarillista kirkkoherraa tämän taistellessa fasismia vastaan. Halla-ahon tukiryhmä vihaa sanan vapautta ja mieli piteitä jotka eivät käy yksiin heidän natsisminsa kanssa. Vaarallinen porukka kuten PerusSisulaiset kuuluu vankilaan eikä vapaaseen yhteiskuntaan.

6 kommenttia:

 1. Lahtinen uhkaa SS nimen käyttäjää väkivaltaisella rankaistuksella. Lukekaa antiSS plokista.

  VastaaPoista
 2. Tottakai uhkaa, Lahtinen on SS:n perustajamiehiä ja on opettanut Halla-ahonkin ampumaan pyssyllä. Sen jälkeen kun Lahtinen ja kaverit SS:n perusti sivuja on siivottu urakalla, IKL henkinen Lahtinen osaa myös pr:n. Lahtinen on luikerrellut Isä Soinin perskannikoitten tuntumaan ja lipoo siellä sisulaisille natseille paikkaa ruskeassa mössössä. Lahtisella on tulevaisuus lahtarina Euroopan unionissa. Poliitikko syntyessään mutta menneisyys on taakka.

  VastaaPoista
 3. Mutta tämä sankari ei pelästy, koska sananvapauden riistäminen on mitä järkyttävin toimenpide ja mitä tyypillisin fasistinen toimi.

  Minä puolestaan toimin niin ankarasti, että vien kantelun käräjille Venäjän vastaisesta toimistaan tunnettua helsinkiläistä asianajajaa vastaan, koska tämä ei suostu kahdenkaan oikeuselimen selvän päätöksen jälkeen suorittamaan vahingonkorvausta.

  On surullista, että oikeus ei toteudu helposti ja reilusti, vaan sen puolesta pitää jopa kamppailla. Minä jaksan kamppailla ja kestän herjaukset, mutta miten moni muu alistuu vääryyteen, koska ei osaa eikä uskalla puolustaa oikeuksiaan?

  VastaaPoista
 4. Tuo on Juha Molari juurikin oikea asenne fasisteihin! Luin kirjoituksesi tuosta asianajajasta ja olet ainakin selkeä moraalinen voittaja vaikkakin oikeus jäisi toteutumatta. Sisulaisilla on aivankin selvänä toimintatapana arvostelijatahon vaientamispyrkimys uhkailemalla. Jussi Halla-aho, Teemu Lahtinen ja Markku Stenholm eivät totisesti ole ainokaiset.

  VastaaPoista
 5. Stenholm sai ilmiannoillaan Molarin erotetuksi virastaan. Stenholm on Kristinuskon vihollinen.

  VastaaPoista
 6. pipi päästä porukka on täällä

  VastaaPoista