sunnuntai 4. tammikuuta 2009

Jussi Halla-ahon logiikka ontuu

Kaupunginvaltuutettu Halla-aho jatkaa Kalevassa vainoharhaista linjaansa. Hän syyttää kriitikkojaan "vasemmistolaisuudesta" ja "poliittisesta ajojahdista". Halla-aho politikoi itse syyttämällä arvostelijoitaan politikoinnista. Halla-aho ei tajua, että häneen käydään kiinni juuri sen takia, että hänestä on nyt tullut poliitikko. Aikaisemmin hän oli pelkkä tavallinen nettihörhö, johon juuri kukaan ei kiinnittänyt huomiota. Tapansa mukaan Halla-aho syyttää kaikesta "vasemmistolaista" Helsingin Sanomat -lehteä ja valtionsyyttäjä Mika Illmania. Halla-aho ei luota suomalaiseen oikeuslaitokseen, koska hän itse tiedostaa olevansa laittomalla asialla. Halla-aho psykologisoi, projisoi ja politikoi, koska ei kestä edes maltillista kritiikkiä.

7 kommenttia:

 1. Todellisuudessa Erkon mafia on fasistien asialla. Myös Suomen Sisun.

  VastaaPoista
 2. Maahanmuutto rappeuttaa rodun:

  http://jukkaaakula.livejournal.com/6902.html

  VastaaPoista
 3. Saatanan punikit, Halla-aho on ainoa loogiseen ajatteluun kykenevä Suomessa.

  VastaaPoista
 4. Kaikki suomalaiset toimittajat ovat varmastikin Jussin mielestä vasemmistolaisia. Jussi haluaa ajatella loogisesti ja se tarkoittaa että kaikki jotka ovat eri mieltä ovat vasemmistolaisia. Jussi ei ole tyytyväinen ennen kuin kaikki ovat hänen kanssaan samaa mieltä ja osaavat ajatella "loogisesti".

  VastaaPoista
 5. Tuon Halla-aho on sanonut vieraskirjassaan ihan oikeasti. Hän kutsuu sitä "logiikantajuksi". Todisteita löytyy Kansanhajanaisuudelta. On totisesti sääli ettei Kukkamaija enää postaile vittuilujaan. Natsit ansaitsevat isän - tai äidin - kädestä.

  VastaaPoista
 6. Toimitin logiikantajuvittuilun vihreille tuttavilleni. Kiitokset tästä anonyymille.

  VastaaPoista
 7. Kerroin tuon vihreille tuttaville.

  VastaaPoista